Makuuhuone- ja eteiskalusteet Toivalasta – Lisää siistiä säilytystilaa

Katso yhteystietomme

Hempan Kalusteen makuuhuone- ja eteiskalusteilla tuot lisää järjestystä kotiisi

Hempan Kaluste Toivalasta suunnittelee, valmistaa, myy ja asentaa laadukkaat makuuhuone- ja eteiskalusteet. Me valmistamme sinulle tilaasi sopivat kiintokalusteet liukuovikomeroista hyllyihin ja muihin erilaisiin säilytyskalusteisiin. Esimerkiksi liukuovikomerolla ja hyllyillä saat makuuhuoneeseen tai eteiseen reippaasti lisää säilytystilaa. Liukuovikaapisto on myös tyylikäs ratkaisu ja se vie vähemmän tilaa, kuin tavallinen komero ovilla. Me suunnittelemme juuri sinun tilaasi parhaiten palvelevan kalustekokonaisuuden!

 

Meiltä saat muun muassa:

  • komerot
  • hyllyt
  • liukuvat korit kaapistoon
  • sekä muut kalusteet ja välineet vaatteiden ja tavaroiden säilytykseen.

Asennamme kiintokalusteita pääosin Pohjois-Savon seudulla, mutta lähdemme mielellämme töihin myös muualle Suomeen. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät täältä

Laadukkaat liukuovet kotimaisilta yhteistyökumppaneilta

Hempan Kalusteelta saat vain parasta laatua. Suunnittelemme, valmistamme ja kokoamme kiintokalusteet eteiseesi tai makuuhuoneeseesi pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidollamme ja ainoastaan laadukkaiksi todettuja tuotteita käyttäen.

 

Esimerkiksi liukuovikaapistoissa käytämme FinnDECOn ja Kabinetin kestäviä liukuovia. Tutustu tarkemmin yhteistyökumppaneidemme tuotteisiin heidän sivuillaan!

 

FinnDECO

Kabinetti

 

Jos kiinnostuit palveluistamme ja haluat tilata meiltä uuden kiintokalusteet, ota rohkeasti yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä sinulle sopivat kiintokalusteet.

Yhteystiedot